Bildekor med logo og firmanavn på firmabil

Bildekor

Bildekor på din arbeidsbil ? Det er få andre plasser din logo og bedrifts informasjon er mer synlige en på nettopp arbeidsbilen. Om du velger et blikkfang med spesielle farger og detaljer, eller kun enkel logo,er det viktigste å få frem budskapet, Hvem er du og gjøre bedriften kjent. Vi tilbyr alle typer bildekor- slik som på bilen til Varicon for de har gått for en råflott matt isblå farge fra 3M – Bilen blir straks forvandlet fra en «vanlig» Caddy, til en bil som gir ordentlig blikkfang. Logo er selvsagt også med både små detaljer med oversikten om hva Varicon driver med, men også gjenkjennelig logo.
Vi utfører enkle bildekor logo – bildeprint – konturskjærte logoer – delvis folieringer og helfoliering wrapping av biler.
Her er det kun fantastien som sette grenser for hva en kan benytte bilens sider til.
Ta gjerne kontakt på linn@allskiltogdekor.no