Rollup / Banner

Roll-up og bannere for bedrifter, butikker, messer, kontor og byggeplasser

Vi produserer roll-up og bannere i alle størrelser for bedrifter for bruk på messer, kontorer, butikker byggeplasser og alle andre steder hvor du ønsker å formidle et budskap.

Roll-ups er godt egnet for messer eller midlertidige utstillinger, enten du skal presentere din bedrift, firma eller informere om varer og tjenester. Rollups er en enkel og rimelig måte å formidle budskap på, de er enkle å transportere, da de blir levert i egen bæreveske, og monteres og tas ned på få sekunder. Kombiner flere rollups for en komplett messestand, eller bruk en hvit rullup som lerret for prosjektor hvis du ønske å vise levende bilder eller slideshow.

Bannere er en effektiv og billig måte å markedsføre din bedrift på. Hvis du har en ledig vegg, eller et gjerde på et anleggsområde hvor din bedrift leverer tjenester. Vi trykker bannere i alle størrelser og i forskjellige materialer for montering på vegg, enten innendørs eller utendørs. Alle våre banner er kommer med maljer inkludert i prisen for å gjøre montering så enkel som mulig.

Vi designer og produserer markedsførings-materiell for bedrifter på Karmøy, Haugesund og resten av Haugalandet