Logo / Bedriftsprofil

Vi hjelper deg med utforming og design av logo og bedriftsprofil

Ønsker du å øke synligheten til bedriften din, trenger du en god logo og en tydelig grafisk profil. Logo og grafisk profil er det første kunden ser, i møtet med din bedrift, og er derfor viktige elementer i bedriftens ansikt utad, og avgjørende for merkevarebygging.

En logo skal tydeliggjøre din virksomhet, og uttrykke hvem du er. Den skal være iøynefallende, og gjøre deg lett gjenkjennelig for potensielle kunder. En god logo er avgjørende for merkevarebygging, og for å skille seg ut fra mengden. Hva som er en god logo, avhenger av bedrift, bransje og hvilke signal en ønsker å sende kunden. Utforming og fargebruk for en butikk som selger designmøbler, bør være forskjellig fra en leketøysbutikk, eller en butikk som selger tilbudsvarer.

Vi produserer enkle logoer selv, og har samarbeid med Level Digital på større logo oppdrag. Vi hjelper deg å utforme en tydelig og god logo, og en helhetlig og gjennomarbeidet grafisk profil. Vi designer logoer, og lager profiler, som beskriver din bedrift og visjon, og skaper et helhetlig bilde for deg å bygge din merkevare på.

Vi designer og produserer markedsførings-materiell for bedrifter på Karmøy, Haugesund og resten av Haugalandet

Vi har levert: